Client Login
Saved Projects

Click here to save your favourite projects.

They will appear in the star tab on the right hand side of your screen beneath the client login.

NOTE: You must have cookies enabled to use this function.

Save this project


AGForce, Spring Hill AGForce, Spring Hill

AgForce undertook the journey of cultural change to reinvigorate and promote innovation, diversity and collaboration within their workforce. To support this vision, we designed a fitout which reflected their culture whilst ensuring engagement with members and staff alike.

The design of their 600m2 office focussed on spaces for multiple uses and configurations to allow users the ability to modify their working environments to suit their particular work style and requirements. The work environment fosters team work, collaboration and innovation, with the layout maintaining a strong connection with the entire office. Quiet rooms, however, allow for private retreat from the active and collaborative office environment when needed.

Open spaces have been created for retreat, to break away from the desk and encourage the exchange of ideas. They are both playful and relaxing to invigorate the mind and re-energise the workforce whilst engaging with the office values and character.

AGForce, Spring Hill

Project information

Location: Spring Hill
Client: AGForce Australia
Scale: 600m2
Seats: 45

AGForce, Spring Hill
AGForce, Spring Hill
AGForce, Spring Hill

Related Projects