Client Login
Saved Projects

Click here to save your favourite projects.

They will appear in the star tab on the right hand side of your screen beneath the client login.

NOTE: You must have cookies enabled to use this function.

Save this project


APNIC, South Brisbane

APNIC, South Brisbane

Relocating to a 1980s building the company had purchased in South Brisbane, APNIC sought to create a distinctive base for its operations and a customised environment for its staff.

The Asia Pacific Network Information Centre – APNIC – is the regional internet registry for the Asia Pacific. Comprising a team of highly specialised, hard working personnel, creating an efficient, comfortable and fun workplace was paramount.

Arkhefield’s refurbishment and interior fitout focused on providing a dynamic and adaptable 1200m2 “home” for APNIC. The bones of the existing building were exposed, providing a framework to create flexible work hubs that express the APNIC culture. Comfortable, multifunctional spaces combine work and leisure elements. The addition of a front deck and screening elements transformed the look and feel of the building.

APNIC, South Brisbane

Project information

Location:  South Brisbane
Client:  APNIC
Scale: 1200m2 over 2 levels
Seats:   70

APNIC, South Brisbane APNIC, South Brisbane
APNIC, South Brisbane
APNIC, South BrisbaneAPNIC, South Brisbane

Related Projects

Categories: ,