Client Login
Saved Projects
*

Click here to save your favourite projects.

They will appear in the star tab on the right hand side of your screen beneath the client login.

NOTE: You must have cookies enabled to use this function.

*
Save this project


Energex Victoria Park

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

Energex were seeking to upgrade their existing inner city workplace to accommodate growing staff requirements.

Highlighting the existing bones of the building and the addition of a top level has provided further space that they required for the site. The fitout is complemented by perimeter glazing which fills the workplace with natural light and uninterrupted views to the city and surrounds. A generous kitchen and outdoor terrace creates a space for employees to gather and connect to the outdoors in an otherwise internalised building.

Design inspiration came from the building’s brutalist era and features strong colours, geometric forms and warm, yet raw materials. This philosophy allowed an economical fitout in line with the client’s requirements and complimented the existing fabric.

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

PROJECT INFORMATION

Location: Bowen Hills

Client: Energex

Scale: 4256m2 – 250 seats

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

Energex Victoria Park, Workplace Design, Brutalist Building Refurbishment, Arkhefield

Related Projects

Categories: