Pacific Fair
Offices

With this major retail upgrade and reinvigoration AMP sought to create a distinctive fitout for the new Pacific Fair Shopping Centre project office and marketing suite.

Balancing privacy and security with a workplace geared towards communication and collaboration, it was necessary to address the AMP Pacific Fair style guide whilst delivering high quality outcome for a very economical budget.

Located in the upper levels of an existing retail building the project sets the tone for the quality and feel of future refurbishments while being representative of the core values and brand. The front of house areas of reception and meeting rooms are the public face of the centre, and the first glimpse of the upcoming refurbishment that future tenants experience while deciding to lease space.

Using dramatic shapes and contrasting colours throughout to create a feeling of playfulness and visual interest; the vinyl graphics breaking up the long walls and acting as screening for glazed walls. Separated by an automatic sliding security door is the back of house project office. In this area, workstations have been reused from the previous project office. In order to give these desks new life, new screens have been added. These screens continue the geometric patterning from the front of house into the project office area. The carpet from the front of house also bleeds into this area to define circulation and lead people back to reception.

 
Pacific Fair 1
Pacific Fair 2
Pacific Fair 3
Pacific Fair 4
Client AMP Capital
Contractor Quadric
Scale 140
Occupancy 30 Seats
Emma Cecchin 07 3831 8150
Mark Walker 07 3831 8150

Related Projects

Expertise - Workplace

 
Circa Energex - 1
APNIC - 1
APNIC - 2
Ergon Garbutt - 1
Ergon Garbutt - 2
Energex - Vic Park - 1
Broncos - 1
Broncos - 2
Circa Energex - 2